Уникалната поредица за деца на австралийския писател Анди Грифитс и илюстратора

...
Уникалната поредица за деца на австралийския писател Анди Грифитс и илюстратора
Коментари Харесай

Уникалната поредица за деца на австралийския писател Анди Грифитс

Уникалната поредност за деца на австралийския писател Анди Грифитс и илюстратора Тери Дентън - „ 13-етажната къща на дърво “ показва издателство " Дамян Яков ".

Тези  щури разкази в текст и картинки ще обърнат представата ви за детското четене.

 Анди Грифитс е измежду най-популярните австралийски детски писатели. Неговите книги са спечелили над 50 влиятелни интернационалните награди, приспособени са за театрални спектакли и  телевизионни сериали и са продадени в тираж от над 10 млн. екземпляра по целия свят. Той е работил като гимназиален преподавател, вокалист в рок група, бил е и комедиант.

Резултат от дългогодишното партньорство на Анди Грифитс с надарения илюстратор Тери Дентън създава безспорни бестселъри, оповестени в над 50 страни по света. През 2016 година за първи път Голямата премия на Австралийската книжна индустрия печели детска книга. Тази книга е от поредицата на Анди Грифитс и Тери Дентън.

Дървесната къща на Анди Грифитс и Тери Дентън е най-удивителната дървесна къща на света! Тя си има алея за боулинг, транспарантен плувен басейн, водоем, цялостен с акули човекоядки, колосален катапулт, загадка подземна лаборатория, лимонаден шадраван и машина за маршмелоу, която върви подире ти и ти изстрелва бонбони в устата, като огладнееш.  

„ 13-етажната къща на дърво “ е предопределена за деца сред 7 и 13 годишна възраст.  Книгата е значима и за всички родители: Тъкмо книгите от тази поредност са предизвикали интереса и събудили обич към книгите и четенето у милиони деца по света.

 Преводът от британски е на Светлана Комогорова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР